Elektriciteit

ZOWATT: Uw all-in-one partner in duurzame woningoplossingen

Wij zijn er trots op om jaarlijks meer dan 200 woningen en appartementencomplexen van hoogwaardige elektrische installaties en domotica-oplossingen te voorzien.

Bij ZOWATT bieden we onze klanten de mogelijkheid om in de toekomst te investeren in extra duurzame oplossingen, zoals thuisbatterijen, zonnepanelen of een laadpaal voor elektrische voertuigen. Zo hoeft men maar één bedrijf te benaderen voor al hun duurzame energiebehoeften.

Ons ervaren team van elektriciens en domotica-specialisten staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. We werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften en wensen te achterhalen, en leveren op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Of het nu gaat om het installeren van nieuwe verlichting, stopcontacten, schakelaars, of het implementeren van geavanceerde domotica-oplossingen voor thuisautomatisering, zorgen wij ervoor dat uw elektrische installatie en domotica perfect passen bij uw levensstijl en comfortbehoeften.

Bij ZOWATT streven we ernaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vanaf het eerste consult tot aan de voltooiing van het project. Onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid betekent dat u kunt vertrouwen op een elektrische installatie en domotica-oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen.

Dus, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw residentiële elektrische installaties en domotica-oplossingen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Sta ons toe om uw huis te voorzien van de elektrische infrastructuur en slimme technologie die het verdient.

“ZO WATT levert bij elke klant, particulier of professioneel een perfecte installatie.”

Wij tekenen uw elektriciteitsplan

Leidingen, stopcontacten, lichtpunten, met of zonder domotica, ZO WATT zorgt voor een degelijk plan. Van situatieschema tot ééndraadsschema, inclusief een verzorgde en overzichtelijke aanduiding in uw elektriciteitskast.

Maak uw huis slimmer met domotica

Wenst u rolluiken, ventilatie, camerabewaking, alarm, audio-video, verlichting, verwarmingsinstallatie, … centraal en op afstand te bedienen? Een domoticainstallatie biedt aan elk van deze wensen een mooi geïntegreerde oplossing, eventueel ook te bedienen met uw smartphone of tablet.

 “Wij werken met betaalbare topmerken. Domotica biedt u comfortabel, veilig en energiezuinig wonen.”