Zonnepanelen

Particulieren en bedrijven

Overweegt u als particulier of bedrijf om zonnepanelen te plaatsen? Dan kan u beroep doen op ZO WATT. Op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare leverancier voor een kleine of grote PV installatie? Wij zijn actief over heel België. ZO WATT komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Zonnepanelen voor uw woning

Wanneer u voor zonnepanelen kiest, gaat u voor een duurzame en milieubewuste oplossing. U bespaart ook op energiekosten en dat komt uw energiefactuur ten goede. Het installeren van zonnepanelen is nog steeds een zeer rendabele investering indien ze optimaal gekozen en geplaatst worden. Onze expertise zorgt voor de perfecte PV installatie met maximaal rendement.

Breng de zon in huis

  • Maandelijks besparen op uw energiefactuur
  • Milieubewuste keuze
  • Lange levensduur (garantie 25-30 jaar, afhankelijk van gekozen installatie)
  • Weinig onderhoud
  • Meerwaarde voor uw woning

Kies voor duurzaam wonen

Prijs-kwaliteit verhouding, rendement en levensduur zijn drie belangrijke criteria wanneer u de stap zet naar zonnepanelen. Onze kennis en ervaring brengt u bij het nemen van de juiste keuzes. Samen met de beste partners zorgen we voor een optimale PV installatie.  

Zonnepanelen voor uw bedrijf

Investeren in een optimale PV installatie is ongetwijfeld rendabel. Het levert niet alleen een lagere energiefactuur op, het zorgt ook voor een groener imago voor uw organisatie.  Ga voor zonnepanelen en kies voor een milieubewuste toekomst.

Omvormers met stralende prestaties

Bij elke fotovoltaïsche of PV installatie hoort een omvormer. Via een monitoring systeem kan u gedetailleerd bijhouden hoeveel energie uw installatie produceert en wordt u gewaarschuwd wanneer de installatie afwijkingen vertoont. Zo blijft u permanent op de hoogte van de werking van uw systeem en uw energierendement.

Bij de keuze van de passende omvormer houden we telkens rekening met rendement en gebruiksgemak. ZO WATT werkt met kwaliteitsmerken zoals onder meer SMA, Solar Edge, enz. en begeleidt u graag in uw keuze.

WATT na de verkoop?

Klanttevredenheid dragen we hoog in het vaandel. Om de best mogelijke service te bieden zorgt ZO WATT voor een degelijke uitleg van de bediening als bij het systeembeheer en zorgen we ook voor een kwalitatieve service na verkoop.

Heeft een vraag over uw installatie, een vraag over het onderhoud van zonnepanelen, een probleem of een defect? Bij ZO WATT kan u steeds terecht. 

Een vraag of een offerte?

Contacteer ons en ontdek wat ZO WATT voor u kan betekenen.